Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hürrem'i asıl kim tüketti?

Can Ateş, İstanbul- Kandilli'de bir restoranda yeni sevgilisiyle görüntülenmiş. "Meryem'i bitirdiler, tükettiler; bu yapılanlar insanlığa sığmaz" diye feryat eden ve ilişkisinin bitmediğini belirten Ateş'in; Meryem Uzerli'yi bu kadar çabuk unutması enteresan!
Aslında Can Ateş çok daha önce pes etmişti.

TRAVMAYI ATLATTI

Dedikodu şu: Ateş, Uzerli'ye; Türkiye'yi terk etmeden önce Bodrum'da geçirdikleri tatilde, evlenmeyeceğini açıkladı. Can Ateş, daha önceki ilişkilerinde olduğu gibi Uzerli ile de sadece sevgili olarak devam etmek istedi. Uzerli de bunun üzerine tüm gemileri yakıp Almanya'ya kaçtı. Bu ayrılıkta bir diğer iddia ise Ateş'in, ünlü oyuncuyu aldattığı yönünde.
Ateş, 'yine eskisi gibi devam ederiz' diye düşünüyordu ama Meryem Uzerli sonunda ayrılık travmasını atlattı.
Şimdi 'yıkılmadım ayaktayım, mutluyum' mesajları veren fotoğraflar yayınlıyor. Kafasına yatan bir dizi olursa da Türkiye'ye dönecek.
Ateş de, Uzerli'nin kendisini kafasından sildiğini görünce, bir başka aşka yelken açtı.
Tüm bu yazdıklarım Ateş ve Uzerli çiftini tanıyanların iddiaları; inanıp inanmamak size kalmış. Bu iddialar 'tükenmişlik sendromu'ndan daha gerçekçi duruyor sanki!
Belki de 'Hürrem'i dizi değil, eski sevgili tüketti. (Dizi ekibi de Uzerli'nin çalışma ortamının rahat olduğunu söylemişti.)
Bu basit ayrılık vakası, 'tükenmişlik sendromu' gibi fiyakalı bir benzetmeyle ilgi çekti.
Medya çok sevdi 'tükenmişlik sendromu'nu! Olan da 'Muhteşem Yüzyıl'a oldu; hiç hesapta yokken dizi darbe aldı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA