YAZARA MAİL GÖNDER Sen neymişsin be abi!

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Doğuş Grubu'nun ortak olduğu Nusr-Et'in bir şubesi de New York'ta açılacakmış.
Dünyada en çok röportaj veren kasap unvanına da sahip olan Nusret Gökçe, bu güzel haberin şerefine Milliyet'ten Songül Hatısaru'ya konuşmuş.
"Dünyanın neresine giderseniz gidin, Arjantin'de dahi benim etlerimin üstüne lezzet yok" demiş.
Tamam etin lezzetli, restorandaki sunumun da güzel ama "Dünyada en iyi benim" demek komik kaçmıyor mu?
Sen neymişsin be abi, haberimiz yokmuş!
Acaba Nusr-Et restoranlarında sunulan et, Japonya'dan mı geliyor?
Yoksa özenle beslenen Kobe sığırlarından kesilen etleri mi yiyoruz?
Belki de fiyatlar o yüzden çok yüksek.
Bizim etimiz, Arjantin ile yarışacak kalitede değil. Et lezzeti açısından aramızda muazzam fark var. Yani Nusret Gökçe, Türk etini istediği kadar iyi pişirsin, o lezzete ulaşamaz.

Ahmet Hakan'ın Nusret Gökçe için "Kasap kibirinin mucidi" dediği rivayet ediliyor; katılmamak elde değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.