Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Vahide Gördüm'ü üzmeyelim!

Vahide Gördüm, herhalde hayatının en büyük pişmanlığını 'Hürrem' rolünü kabul ettiği için yaşıyordur. 'Hürrem değil, annesi olmuş' gibi sert eleştirilere maruz kaldı. Usta bir oyuncu olmasına rağmen, yaş farkı yüzünden performansı beğenilmedi.
'Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı TIMS ise Gördüm'ü oynatarak aldığı yanlış kararı şimdi oyuncu transferleriyle düzeltmeye çalışıyor.
'Gördüm yüzünden reytingler düşmesin diye yeni oyuncular alındı', 'Hürrem'in sahneleri azaltılacak' yorumları yapılıyor.
En son Posta'da çıkan habere göre; TIMS, 48 yaşındaki Gördüm'e 'Gençleşmen için yüzüne estetik ameliyat yaptıralım' diye teklifte bulunmuş.
Bu teklifi geri çeviren Gördüm, ise fotoğraflarına fotoşop yapılmasını bile kabul etmiyormuş.

DOĞRUYSA?
TIMS aldığı yanlış karardan estetik operasyonla mı dönmeye çalışıyor? İnanasım gelmiyor ama eğer estetik teklifi doğruysa; ünlü oyuncu, psikolojik açıdan çökmüştür.
Vahide Gördüm'ü üzmeyelim; daha kanserden yeni kurtuldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA