Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Buse Terim'in tepkisi

Galatasaray'ın Fatih Terim'le yollarını ayırmasına Buse Terim, Instagram hesabındaki Galatasaray fotoğraflarını silerek tepki gösterdi. Tabii tepki tepkiyi çeker!
Bazı Galatasaraylı taraftarlar Twitter'a şöyle yazdı: "Buse Terim, Instagram'da tüm GS fotoğraflarını silmiş. Komedi anasını satayım. Ulan Galatasaray olmasa sen olmayacaktın şu an." "Buse'nin Instagram'da paylaştığı tüm GS fotolarını silmesi, Albayrak'ın oğlunun ELEMancini yazması? Aslolan Galatasaray'dı hani?"
Buse ise Twitter'da hakkında yazılan "Baban var diye mi GS'yi tutuyodun; kovmakla iyi etmişler..." tweet'ini retweet yaptı. Hakkında yazılan kötü yorumları protesto etmek için yaptı bunu herhalde.
Buse'nin Galatasaray fotoğraflarını silmesi çoğunuza çocukça bir davranış gibi görünebilir. Ama hangimiz hayatımızda kötü anlar yaşadığımızda duygusal tepkiler vermiyoruz ki? İnsanoğlu her olayda mantıklı, sağduyulu çalışan bir robot değil ki! Buse, babasına yapılanları haksız bulmuş ve silmiş Galatasaray fotoğraflarını. Büyütmenin alemi yok. Belki bir hafta sonra Galatasaray'ın atacağı gole sevinip Twitter'a "Oleyy" diye yazacak.
Asıl eleştirilmesi gerekenler, Terim'e yüklenmek için Buse'ye tepki gösterenler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA