Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Okan kötü başladı

Yeni kanal, yeni program, yeni ekip, her yeni başlangıç zordur. Ama bu reytingleri, eminim Okan Bayülgen bile beklemiyordu. 'Makina Kafa' geçtiğimiz cumartesi Total'de 63'üncü, AB'de ise 45'inci oldu. Programın pazar gecesi reytingleri ise şöyle: Total'de 72'nci, AB'de 39'uncu.
Cumartesi gecesi 'Makina Kafa' ile hemen hemen aynı saatlerde yayında olan '3 Adam' ise; AB'de ikinci, Total'de altıncı oldu. İşte bu sonuç Okan için daha tehlikeli!
Evet, Show TV'nin genel izlenirlilik oranı zaten Star TV'ye göre çok düşük ve '3 Adam' daha çok komedi ağırlıklı bir program ama bu dezavantajlara rağmen Bayülgen, '3 Adam' karşısında bu kadar çok ezilmemeliydi.
'Makina Kafa' aslında Habertürk'te yayınlanacaktı; bu tarz talk-show programları haber kanallarına daha çok yakıştığı doğru. Lakin Ciner Grubu'nun Bayülgen'den beklentisi yüksek; programı Show TV'de başlattılar.
Belki de Bayülgen uzunca bir süre TV8 gibi tematik bir kanalda çalışmasının etkisinden kurtulamadı ve ilk programda bekleneni veremedi.
Bayülgen'in haftaya daha saldırgan, daha çok ses getirecek bir programa imza atacağını düşünüyorum. Bayülgen'in birkaç haftaya daha ihtiyacı var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA