Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şallı'ya ne oldu?

Magazin camiasında son birkaç gündür hep şu soru soruluyor: 'Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu?' Şallı'nın yeni çekilen fotoğrafında, yüzüne bir haller olduğu kesin.
Ama kilo mu aldı, yoksa başka bir nedenden dolayı mı yüzü şişti, belli değil!
Sosyal medyada 'estetik yaptırdı, yüzüne enjekte ettiği ilaçlar yüzünden böyle oldu' gibi dedikodular da yapılıyor. 'Ayrılık yaramadı, üzüntüden bu hale geldi' gibi, hiç de hoş olmayan yorumlar da yapılıyor.
Her fırsatta zayıf ve güzel olmayı yücelten Şallı'nın son fotoğrafıyla kendisini sevmeyenlere koz verdiği kesin.Eminim Şallı da hakkında yazılanları okuyup üzülüyordur. Her neyse, insanoğlu bu; zayıflar da, şişmanlar da. Şallı güzel bir kadın; kısa zamanda kendini toparlar.

EBRU ŞALLI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Ebru Şallı için yapılan en enteresan yorum ise 'Şişman kadınların ahını almıştı; oh olsun!' Meğer Şallı vakti zamanında şu açıklamayı yapmış: "Şişman olan 'Ben güzelim' dememeli! Şişman kadın bence güzel değil. Hiçbir erkeğin kilolu kadından hoşlanacağını sanmıyorum... Bence güzel kadın, spor yapan kadındır."
Demek ki neymiş; insanları, dış görünüşü yüzünden yargılamak yanlışmış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA