Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kadınlar bu diziye bayılır

Şükrü Avşar, gerçekten deneyimli bir yapımcı ve Türk izleyicisinin kodlarını çözmüş; yaptığı filmler, diziler hep tutuyor. 'Karagül' dizisine başta kimse şans tanımıyordu ve dizi sessiz sedasız ekrana geldi. Fakat FOX'un düşük genel izlenirlilik oranına rağmen cumaları birinciliğe oturdu, hem de 'Medcezir' gibi güçlü bir rakibe rağmen.
Bir Avşar Film dizisi olan 'Bugünün Saraylısı' da sürpriz yapabilir.
Bu da deneyimli yönetmen Kudret Sabancı için müthiş bir dönüş olabilir!

TİRYAKİLİK YARATABİLİR
'Bugünün Saraylısı'nı, hafta içi 'Muhteşem Yüzyıl' hariç, hangi dizinin karşısına koyarsanız devirir diye düşünüyorum. Çünkü hafta sonları diziler az izleniyor ve kadın izleyiciler, hafta içi daha çok söz sahibi. 'Bugünün Saraylısı'nı en çok kadınların seveceğini düşünüyorum; tam kadınların ilgisini çekecek karakterler, entrikalar ve aşklar var.
Aslında 'Bugünün Saraylısı' için en uygun gün cuma gibi duruyordu.
ATV, cuma günü bu diziyle daha da güçlenirdi. Tabii o zaman da Avşar Film, kendi dizisi 'Karagül'e rakip yaratmış olacaktı.
Bu yüzden dizinin yayın günü olarak cumartesi tercih edilmiş olabilir.
Ya da ATV, 'Bugünün Saraylısı'na çok güveniyor ve 'Yetenek Sizsiniz'e rakip olmak istiyor.
Dizi belki de ilerleyen bölümlerde bir sürpriz yapabilir. Bu da TV dünyasında büyük olay olur.
Her neyse, reyting hesaplarını bir tarafa bırakalım. Ortalama izleyici gözüyle baktığımızda; 'Bugünün Saraylısı' etkileyici bir dizi ve tiryakilik yaratabilir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA