Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Rüzgar'ın öfkesi

Ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, Asmalımescit'te sokak ortasında Ahmet adlı bir gençle yumruk yumruğa kavga etmiş.
İddialara göre, kavga kız meselesinden çıkmış.
Rüzgar birlikte eğlendiği gruptaki bir kız arkadaşını Ahmet'ten kıskanmış falan filan. Tam liseli ergen muhabbeti yani. Gençler arasında olur böyle vakalar, kanları deli akar ama Rüzgar'ın kanı bayağı deli akıyor.
Rüzgar kavgada muşta kullanmış; o alet yüze denk gelseydi, işinin ehli bir estetik cerraha ihtiyaç duyulabilirdi.
Bu, Rüzgar'ın ilk vakası değil; daha önce de babasının tahliye davası açtığı kiracısının işlettiği gece kulübünü bastığı öne sürülmüştü. Bir de Beyoğlu'ndaki evinin balkonundan havaya ateş ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı Rüzgar.
Elbette Sinan Çetin de oğlunun durumuna üzülüyordur, Rüzgar da bu olaylardan kendine ders çıkaracaktır.
Aslında bu ders çıkarma işlemi hızlandırılabilir.
Bu tip vakalarda Amerika'da ve Avrupa'da yer süpürme, yaşlılara yardım gibi kamu hizmeti cezaları veriliyor. Bizde de bu tür cezalar mutlaka uygulanmalı. Bu arada teşhisim şu: Rüzgar'ın öfke kontrolü tedavisine ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA