Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Turkcell'den engellilere...

Turkcell'in düzenlediği ve ünlü futbolcular, gazeteciler ve görme engelli milli futbolcuların mücadele ettiği bir gösteri maçına katılacaktım. Formam bile hazırdı ama son dakikada önemli bir işim çıktı.
Çıkan haberlere bakıyorum da, maç çok keyifli geçmiş. Bu organizasyonu düzenleyenleri kutlamak lazım. Fatih Terim, Mehmet Topal, Tümer Metin, Bülent Korkmaz, Metin Tekin, Ali Gültiken, Murat Boz, Acun Ilıcalı gibi birçok önemli isim maça katılmış.
Tabii maç bahane; asıl önemli olan, sosyal sorumluluk...
Görme Engelli Spor Federasyonu'nun ana sponsoru olarak görme engelli bisiklet branşının hayata geçmesine katkıda bulunan Turkcell, Görme Engelli Futbol Milli Takımı ve Sesi Görenler Ligi'ne de destek veriyor. Turkcell ayrıca, Görme Engelliler B1 Futbol Ligi'nin de sponsoru oldu.
Turkcell sadece engelli sporculara değil, engelli vatandaşlara da destek oluyor. Engellilerin hayatını kolaylaştıran ücretsiz GSM uygulamaları geliştiriyor. Bu destekler, diğer dev şirketlere de örnek olmalı. Sonuçta Türkiye'de 8.5 milyon vatandaşımız engelli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA