Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Demet Akalın ya sahnede doğurursa?

Ünlü popçu Demet Akalın, yılbaşı gecesi Grand Cevahir Otel Balo Salonu'nda sahne alacak. Çıkan haberlere bakılırsa, hamileliğinde yedinci aya giren Akalın, yılbaşı gecesi yaklaşık sekiz aylık hamile olacak.

KİŞİ BAŞI BİN LİRA
Akalın elbette doktoruna danışmıştır. Her şeye rağmen sekiz aylık hamile bir kadının, büyük performans sergilemesi gereken bir sahne şovunda yer alması risklidir.
Yılbaşında şarkıcılar büyük paralar kazanıyor. Galiba Akalın da para için bu riski göze aldı, aylar öncesinde yılbaşında konser vereceğini açıkladı.
Peki, Akalın'ı dinleyeceklerin aldığı risk ne olacak?
Akalın'ı yılbaşında en önden; birinci kategoriden izlemenin bedeli tam 6 bin 200 lira. Sadece çerez, meyve ve yerli içkinin sunulacağı locayı altı kişi kapatanlar; kişi başı bin lira ödüyor.
Bu arada birinci kategorinin biletleri çoktan tükendi bile. İkinci kategorinin altı kişilik ücreti ise 4 bin 500 lira.
Yılbaşı gecesi sadece çerez yenmez herhalde; bir sürü ekstra harcamalar çıkabilir!
Bütün bir yılın yorgunluğunu atmak, doyasıya eğlenmek istediğiniz gecede Allah göstermesin ya Akalın'ın sancısı tutarsa, sahneyi terk etmek zorunda kalırsa ne olacak?
İzleyiciler de Akalın gibi risk alarak yılbaşı eğlencesine katılıyorlar yani!
Hiç unutmuyorum, doktoru "Her şey güzel, erken doğum için hiç risk yok" dediği günün gecesinde bir yakınım doğum yapmıştı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA