Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Özledik be Şevket abi

Yıllardır ekranda görünmeyen Şevket Altuğ, magazin basınından da kaçmayı başarıyordu. Ta ki geçtiğimiz günlerde Akmerkez'de eşi Jale Altuğ ile görüntülenene kadar. Fotoğrafları çekilirken Şevket Altuğ, "Buraya her geleni çekiyor musunuz?" diye bağırmış. Güvenlik görevlileri araya girip usta oyuncuyu sakinleştirmiş.

11 YILDIR ORTALARDA YOK
'Hababam Sınıfı' serisi, 'Perihan Abla' ve 'Süper Baba' dizileriyle milyonların sevgilisi olan Altuğ dizilerde oynamayalı tam 11 yıl olmuş.
Bu, çok uzun bir süre.
'Unutma Beni' dizisi kısa sürede yayından kaldırılınca ekranlara küsmüştü Altuğ.
Bu 11 yıl içersinde birçok diziden teklifler geldi, yapımcılar büyük paralar önerdiler ama Altuğ'un inadı inat; hiçbirini kabul etmedi. Kendi isteğiyle inzivaya çekildi. Keşke bu inzivayı bitirmenin bir yolu olsa.
Hadi Altuğ dizi sektörüne kızgın ama sinemaya da küsmesi düşündürücü. Altuğ'un şu anki psikolojisi ne bilmiyorum ama sanatçılar ürettikleri oranda mutlu olurlar. Elbette bu inziva Altuğ'un kendi tercihidir ama hayranlarını üzdüğünü de unutmamalı!
Özledik be Şevket abi, dön artık!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA