Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ronaldinho gelmesin

Sabah Spor yine güzel bir habere imza atmış: Beşiktaş, Ronaldinho'ya en son, iki yıl için 5 milyon Euro garanti para ve maç başına 20 bin Euro önermiş. Ronaldinho'nun menajeri ise 6.5 milyon Euro'ya kadar inmiş ama Şampiyonlar Ligi'ne katılma primi 1 milyon Euro, aynı oranda da şampiyonluk primi istemiş.
Ayrıca Brezilya'ya yılda altı kez gidişdönüş first class uçuş bileti, kalacağı evin, kullanacağı arabanın kirası ve şoförün maaşı talep edilmiş. Utanmasa kulübün anahtarını da isteyecek.

BEŞİKTAŞ BATMADI MI?
Asıl anlamadığım; medyanın, Ronaldinho'nun alınması için baskı yapması. Evet, Ronaldinho; takıma bir hava katar, tribünleri doldurur, forma sattırır ama ne kadar? Brezilyalılar'ın uyum sorunu genlerinde var; ya bu yaşlı star şımarıklık yapıp Allen Iverson gibi kaçarsa?
Aynı medya Yıldırım Demirören'e flaş transferler için gaz vermiş, kötü sonuçlar alınıp kulüp mali açıdan batınca da "Koşmayan yıldızlarla olmuyor bu iş" demişti. Hadi medya transfer haberlerinden çok tık alıyor, ya futbol yazarlarına ne demeli? Onlar da Ronaldinho için baskı yapıyor.
Eğer Ronaldinho, beklenen katkıyı yapamayıp ülkesine dönerse aynı yazarlar 'Beşiktaş özüne dönmeli' edebiyatı yaparlar.
Yahu bu takım, daha yeni reel olmayan bir ekonomiyle yönetildiği için Avrupa kupalarına katılmama cezası almadı mı? Goy goy yapmayın, gerçekleri yazın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA