Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Esra Erol hata mı yaptı?

Zor bir soru farkındayım. En büyük acıyı Esra Erol yaşıyor; kolay değil karnında taşıdığı evladı kaybetmek. Ama bu soru sorulmalı. Çünkü yıldızlar toplumun rol modelleri, halk onları örnek alıyor.
Farkında mısınız; hamilelikte kilo almamak, aynı tempoda işe devam etmek sanki çok olumlu bir şeymiş gibi bir algı yaratılıyor.
Çalışmak zorunda olanlara sözüm yok ama Esra Erol gibi ayda 500 bin lira kazanan bir star, pekala hamilelik döneminde işine ara verebilirdi. Gerçi Erol'un neden düşük yaptığını bilmiyoruz. Belki bebeğin sağlığında bir sorun vardı. Eğer yoksa Erol, belki de bir rol modeli olarak özeleştiri yapmalı.
Her gün saatlerce canlı yayın sunmak kolay değil. Programdan çok önce stüdyoda olmalısınız. Sonra canlı yayın ve reyting stresi başlıyor. Programın akışını dinamik tutmalısınız.
Konuklara da dikkat etmelisiniz; öyle bir şey söylerler ki, RTÜK anında cezayı keser! Canlı yayın stresi hiçbir şeye benzemez. Ve hamileliğin en büyük düşmanı da stres ve yorgunluktur!
Değil mi Esra Hanım?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA