Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yıldırım, FB'den büyük mü?

Fenerbahçeli iki genç kız, Aziz Yıldırım için Twitter'da yaptıkları tartışma yüzünden mahkemelik olmuş.
Kızlardan biri sözlü saldırıyla demoralize edildiğini belirterek savcılığa başvurmuş. Diğer kız, bin 500 lira ödemeye mahkum edilmiş.
Küçük ama Aziz Yıldırım'ın toplumdaki etkisini görmemiz açısından önemli bir haber. Ben de Fenerbahçe taraftarıyım ve şike soruşturmasında haksızlık yapıldığına inanıyorum. Ayrıca, Yıldırım'ın örgüt suçu işlediğine inanmıyorum. Öte yandan, Fenerbahçe taraftarının Yıldırım'a olan abartılı sevgisini de anlamıyorum. Yıldırım; Türkiye'ye dönerse, büyük bir taraftar kitlesi tarafından karşılanacak ve daha önce olduğu gibi Yıldırım için yürüyüşler düzenlenecek.
UEFA, Fenerbahçe'ye 2+1 yıl ceza kestiğinde; Yıldırım için yapıldığı gibi görkemli protesto yürüyüşleri organize edildi mi? CAS cezayı onayınca ne yapıldı? Bir üst mahkemede karara itiraz edileceği açıklandı; gazeteler ikiüç gün yazdı. Sonra her şey unutuldu ve Fenerbahçe, tarihinin en ağır cezasını aldığıyla kaldı.
Yıldırım için yapılanları düşünüp CAS'ın kararından sonra ortalık yıkılır, Avrupa'da bile protesto gösterileri düzenlenir diye bekliyordum ama hiçbir şey yapılmadı. Kusura bakmasınlar ama bazı taraftarlar için Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'den daha büyük.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA