Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Patronun komedisi

'Patron Mutlu Son İstiyor', gişede 1 milyon izleyiciye ulaştı.
Daha da çok izlenirdi, lakin 'Düğün Dernek'in artarak devam eden gişe başarısından etkilendi. Bir BKM filmi, diğer BKM filminin gişesini düşürdü.
Kurt yapımcı Necati Akpınar bile bu büyük sürprizi tahmin edemedi.
Hani Woody Allen filmleri, öyküsünün geçtiği kentlerin turizmini artırıyor ya (bkz. 'Barselona Barselona' filmine) 'Patron Mutlu Son İstiyor' da, Kapadokya için eşsiz bir hediye olmuş. 'Patron Mutlu Son İstiyor'; tam sevgiliyle, eşle izlenecek naif bir romantik-komedi. Müzikler, oyunculuklar harika. Yılmaz Erdoğan, senaryoda yine kalemini konuşturmuş fakat filmin yönetiminde sorun var.
Filmin bazı sahnelerinde komedi tam zirveye çıkacakken, yönetmen Kıvanç Baruönü sanki 'Bu bir romantik- komedi filmi, duygusallık daha önde olmalı' der gibi frene basmış.
Belki de Erdoğan'ın kafasındaki durum komedilerini yaratamadı. Ya da kendine senaryo yazmaya alışkın olan Erdoğan, bu filmi kendi çekecekmiş gibi yazdı. 'Patron Mutlu Son İstiyor' daha iyi olabilirdi ama bu haliyle de keyifli bir romantik-komedi; mutlaka izlenmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA