Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sempatik Melo

Melo'nun son derbide Beşiktaşlı taraftarlara yaptığı söylenen o hareketi defalarca izlerken boşuna tartıştığımızı fark ettim. Melo, o hareketi Beşiktaşlılara yapmıyor ki! Deplasman yasağı mı kalktı da Beşiktaşlılar TT Arena'ya girdiler. 'Kameralar vasıtasıyla o hareketi Beşiktaşlılara yapıyor' diyenler varsa, görüntüleri tekrar izlesinler.
Melo o hareketi Galatasaray taraftarına doğru yapıyor. Galatasaraylı diğer futbolcuların taraftarları alkışladığı yönle, Melo'nun yönü aynı. Melo o hareketi kendi taraftarına yapacak kadar çıldırmış olamaz! Melo aynı dansı, 2012'de TT Arena'da şampiyonluk kutlamasında Eboue ile birlikte yine yapmış.
'Ai se eu te pego' adında Brezilyalıların sevdiği bir şarkı var. Bu şarkıyla birlikte yapılan dansa da 'Nossa nossa' deniyor. Her kültür farklı; bizde çok tepki çeken bu hareketi, o şarkıyla birlikte yaşlısı çocuğu bütün Brezilyalılar yapıyor.
Barcelona'nın yıldızı Neymar'ın da, soyunma odasında aynı hareketleri yaparken görüntüleri var. Her ne kadar fotoğrafta acayip dursa da; Ünal Aysal'ın dediği gibi kültürel farkları göz önünde aldığımızda, Melo'nun yaptığı sempatik bir hareket, bir dans figürü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA