Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Game of Thrones' yazarı olmak

'Game Of Thrones' dizisinin dördüncü sezonu 6 Nisan'da başlayacak.
10 bölüm izledikten sonra bir yıl daha bekleyeceğiz yeni sezonun başlamasını. 'Game Of Thrones', acımasız sevgili gibi süründürüyor sevenini. Neden sezon başına 10 bölüm?
Sinema filmi gibi 10 bölüm çekip fenomen oluyorla da ondan! 'Game Of Thrones' hayranlarının bir diğer dezavantajı ise; diziye esin kaynağı olan George R. R.
Martin'in yazdığı 'Song of Ice and Fire' (Buz ve Ateşin Şarkısı) adlı roman serisinin yazılmasını beklemek zorunda olmaları.
Ünlü yazar Martin, ağır ağır yazıyor romanını. Ee böylesine müthiş bir eseri yazmak aceleye gelmez.
Martin, iki kitap daha yazarsa 'Game Of Thrones'un yedinci sezonda bitmesi planlanıyormuş.
Martin, hayranlarının sabırsızlığına çok kızıyor, bir röportajında "Son kitabınızı dört gözle bekliyorum ama seriyi iki kitapta nasıl çözümlendireceksiniz?" sorusuna yanıt verirken bütün kahramanlarını öldürmekle tehdit etmişti: "İki kocaman kitap.
Her biri 1500 sayfalık müsveddelere sahip ve bu 3 bin sayfa yapar... Eğer çok büyük bir baskı altında kalırsam, kan rengine bürünmüş o kuyruklu yıldızı Westeros'a çarptırırım, herkesi öldürebilirim."
Vallahi öldürür. Martin'in şakası yok, tam bir evlat katili yazar! Müthiş karakterler yaratıyor, onları okuyucusuna sevdiriyor, sonra ansızın o kahramanları okuyucusunun elinden alıyor. 'Game Of Thrones' hayranlarının en büyük korkusu ise 65 yaşındaki Martin'in 'Song of Ice and Fire' serisini bitiremeden hayata veda etmesi. Çok garip, bencilce bir korku bu değil mi? Martin dede gelmiş 65 yaşına ama üzerinde öyle büyük bir baskı var ki, tembellik etmeye şansı yok! Allah Martin dedeye uzun ömürler, sağlık dolu günler versin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA