Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Süper Lig'e ambargo!

Yine bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi daha futboldan çok sinir harbi şeklinde geçti. 'Dünya derbisi' diyorlar ama hikaye; bu berbat futbolu hangi yabancı izler? Kazara izleyen de bir daha izlemez!
Artık Türk taraftarlar bile isyan ediyor! Birçokları gibi ben de La Liga ve Premier League'i takip ediyorum. TV'den yabancı ligleri paralı takip edenlerin sayısı hızla artıyor. Süper Lig'de sadece önemli maçları izliyorum.
Birbirlerini hunharca tekmeleyen, ağza alınmayacak küfürler eden, tribünlere sadece nefret aşılayan futbolcular, kendi kuyularını kazıyorlar aslında! Süper Lig'e ilgi her geçen gün azalıyor.
İşin kötüsü saha kapatma gibi birçok ağır yaptırımlara rağmen Türkiye'deki futbol nefreti artarak devam ediyor!
Şu fotoğrafa iyi bakın; evli bir çift, sırf arabalarında başka takımının atkısı var diye linç ediliyordu. Evet, bu fanatikler her takımda var; daha önce de Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar vs. yaptı aynısını!
Futbolu seviyorsanız; bu gemiyi terk edin, izlemeyin, bilet almayın!
Bu kötü gidişatı sadece geniş çaplı bir seyirci ambargosu durdurabilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA