Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerbahçe, Beşiktaş'a yenilsin mi?

Çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa Fenerbahçe şampiyon olacak ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek.
Fenerbahçeliler'e 'Yerinize Şampiyonlar Ligi'ne Galatasaray mı, Beşiktaş mı gitsin?' diye sorsanız ne yanıt alırdınız? Tabii ki, Beşiktaş. Benzer bir durumda Galatasaraylılar da aynı yanıtı verirdi.
Şimdi 20 Nisan'da Beşiktaş-
Fenerbahçe maçı var. Beşiktaş kazanırsa Şampiyonlar Ligi için büyük bir engel aşmış olacak. Şu anda Fenerbahçe'nin en yakın rakibi Beşiktaş'la puan farkı 12, ligin bitimine kaldı beş hafta. Fenerbahçe, Beşiktaş'a yenilse bile, şampiyonluğu kaybetmesi için üç maç daha kaybetmesi gerekiyor.
Şimdi birçok Fenerbahçeli'nin kafasında şöyle bir düşünce var: Fenerbahçe, Beşiktaş maçına asılmasın, dostça bir maç olsun.
Beşiktaş kazansın, Şampiyonlar Ligi'ne gitsin.
Ayrıca Fenerbahçe bu yıl Avrupa'ya gidemeyecek olmasına rağmen sırf Galatasaray arayı açmasın diye geri dönüşü olmayan büyük bir yatırım yaptı!

KİM GİDECEK?
Evet, futbolda sportmenlik ve centilmenlik en güzeli, kimse bir maça yenilmek için çıkmaz. Ama Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi Fenerbahçeliler'in içine oturur. Çünkü böyle bir durumda Galatasaraylılar'ın dalga geçeceklerine eminler.
Özetle Fenerbahçeliler'in kafası fena halde karışık. Geçmişe baktığımızda ise benzer durumda dört büyüklerin asılmadığı maç örnekleri de var!
Benzer bir durum İspanya'da yaşanacak gibi. Atletico Madrid, Real Madrid'in üç, Barcelona'nın da dört puan önünde.
Son maç Barcelona-Atletico Madrid arasında oynanacak.
Eğer son haftaya aynı puan farkıyla girilirse Barcelona, Atletico'yu yenip ezeli rakibi Real Madrid'i şampiyon yapar mı hep birlikte göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA