Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem'in sevgilisi için ne dediler?

Cem Yılmaz, Türkiye'nin en sevilen ve en popüler sanatçısı. Her ne kadar sıkılsa da, kızsa da attığı her adım haber oluyor.
Bu aralar Cem Yılmaz'la ilgili en çok konuşulansa; Avustralyalı Melanie Shepherd ile sevgili olması. Yılmaz'ın son ilişkisiyle ilgili medyada fazla yorum çıkmadı.
Halbuki Ahu Yağtu ile evliliği memleket meselesine dönüşmüş, Cansu Dere ve diğer sevgilileriyle olan ilişkileri de çok yazılıp çizilmişti.

DOĞAL VE SADE
Peki, halk Cem Yılmaz'ın yeni ilişkisine ne diyor? Sosyal medyada kadınlar, Melanie'yi beğenmemiş, kıskançlık kokan yorumlar var. Erkekler ise Cem Yılmaz'ın bir yabancıyla çıkarak iyi yaptığını düşünüyor.
İşte o yorumlar.
Cem Yılmaz'ın Avustralyalı sevgilisi, bizim kokoşlardan çok farklı; sade ama güzel.
Hem sarışın, hem çirkin. Üstelik annem gibi görünüyor.
Ahu Yağtu ile çocuk için evlenmiştir. Hep çirkin kızlarla takılıyor, bir görme kusuru var galiba ya da algısı bozuk.
Melanie doğal hatun. Az makyajıyla, marka derdine düşmeyen tavırlarıyla ve adrenalin bağımlısı olmasıyla takdirimi kazandı. Yabancıların doğallığını seviyorum. Bizimkiler, bakkala giderken bile ya gökdelen camı kadar güneş gözlüğü takar ya da bir ton makyaj yapar.
Cem Yılmaz'a en çok yakışan hatun Melanie. Doğru yolu bulmuş Cem'ciğim, Türk kızından bir cacık olmaz.
Yeni sevgilisiyle birlikte eski formuna ve mutluluğuna kavuşmuş kendisi. Ahu'ylayken neydi öyle be; mahkeme duvarı gibi surat, antipatik tavırlar... Sorunun kaynağı belli oldu. Neyse umalım ki hep aynı neşeyle dolaşsın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA