Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gücümü cipsten alıyorum!

Sosyal medyadaki yeni fenomen adayım; Trabzon'da görevli 25 yıllık polis memuru Veli Çakı (49).
Veli Abi, Trabzonspor'un bir maçında görevliyken stadyum önünde yer alan bir büfedeki cips paketlerinden almış ve "24 saat çalışıyorum, gücümü D.....s'tan alıyorum, L..s'dan alıyorum.
Bütün teşkilat D.....s yesin. 24 saat çalıştırır" demiş.

7 BİN KİŞİ BEĞENMİŞ

Veli Abi böyle içini dökerken polis arkadaşları da cep telefonuyla onun video'sunu çekip Facebook'a yüklemiş.
Video, Facebook'ta 7 binden fazla beğeni alınca da, Veli Abi hakkında soruşturma açılmış. Veli Abi de kendini Facebook sayfasından şöyle savunmuş: "Soruşturma açmadan önce bir dinle, bu adam niçin cips yedi diye... Buz gibi donmuş kumanya köftesini verirken bize, bir düşünün.
D.....s yiyince mi zorunuza gitti?"

ETKİLİ BİR REKLAM
Ne var bunda?
Adam bıkmış donmuş köfte yemekten; isyan ediyor, dalgasını geçiyor.
Bu tarz esprili isyanlara karşı neden anında soruşturma açılır? Veli Abi gibi insanlar bu hayata renk katıyor. Fena mı oldu, şimdi tüm Türkiye Veli Abi'yi izleyip gülüyor.
Bu arada Veli Abi'nin cips güzellemesi de yılın viral reklamı olmuş. Vallahi bahsi geçen markaların yerinde olsam; Veli Abi'ye bir güzellik yapardım. En kral reklam kampanyasını yapsalar, Veli Abi kadar etkili olamazlardı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA