Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ajda Pekkan'ı sakat oynattılar

Elidor Miss Turkey 2014'ün canlı yayınında da sorunlar vardı. Bir kere sunucu Yasemin Kay Allen; Amine Gülşe hariç diğer yarışmacılardan daha güzeldi. Bu da yarışmanın büyüsünü bozdu!
Yasemin çok güzel bir kadın ama sunucu değil; heyecanını bir türlü yenemedi. Kağıda baka baka konuşmasına rağmen çok tekledi. Kadir Doğulu da espri yapmak için kastıkça battı.
Ülkenin en güzel kızlarını, en ünlü jürilerini bir araya getirin; organizasyonda eğer sunucular tekliyorsa ve pozitif bir ortam yaratamıyorlarsa, o yarışmadan hayır gelmez. Ağzı iyi laf yapan, esprileriyle yarışmacıları rahatlatan bir şovmen sunmalıydı Miss Turkey'yi!
Ajda Hanım, yine güzel şarkılar söyledi ama sakatlığı yüzünden topuklu yerine spor ayakkabı giydi. Spor ayakkabılarını kapatmak için uzun bir elbise giymek zorunda kaldı. Bu yüzden de sahnede rahat değildi.
Yeni menisküs ameliyatı olan Ajda Pekkan'ın, daha düz koşulara başlamadan sahneye çıkması da iyi fikir değildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA