Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz'ın oynayacağı 'Zafer' kim?

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen 'Pek Yakında' filminin konusu geçtiğimiz günlerde açıklandı: Eski bir figüran olan korsan DVD'ci 'Zafer', karısının boşanmak istemesi üzerine kanunsuz işlere tövbe eder.
Ailesini geri kazanmak için eski sinemacı tanıdıklarından oluşan bir ekiple, 1970'lerden beri çekilememiş fantastik bir proje olan 'Şahikalar: Kötülüğün Sonu' isimli filmi çekmeye soyunur.
Kabiliyeti sınırlı bir ekiple yola çıkan 'Zafer'i, komik, eğlenceli ve duygusal bir macera beklemektedir.
Peki kim bu DVD'ci 'Zafer'?
Hatırladınız mı; Cem Yılmaz, 'CM101MMXI Fundamentals'ın teaser'ında korsan DVD'ci 'Zafer'i canlandırıyordu. 'Zafer'in çekeceği ya da çekemeyeceği 'Şahikalar: Kötülüğün Sonu' filmi de, Yeşilçam'ın eski fantastik filmlerine selam çakacak gibi görünüyor.
Yılmaz'ın Twitter'da paylaştığı set görüntüleri, oyuncuların enerjisi; müthiş bir filmin yolda olduğunun sinyalini veriyor. Bence 'Pek Yakında'; 'G.O.R.A.' ve 'A.R.O.G.' gibi sadece gişe hedefli bir komedi olmayacak. Bence duygusal ve dramatik sahneleri de olan 'Hokkabaz'a benzeyecek ama ondan daha komik olacak.
Yılmaz'ın 'Pek Yakında' ile; 'Züğürt Ağa' ve 'Muhsin Bey' gibi kült filmler çekeceği bir yola gireceğine inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA