Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Deniz Seki Suriye'ye mi kaçtı?

Deniz Seki, kadın hastalıkları nedeniyle kanser riski taşıdığı yönünde tespitler bulunan sağlık raporunu savcılığa sunmuş.
Ünlü şarkıcı, hapis cezasının infazının ertelenmesi talebine gerekçe olarak gösterilen sağlık raporuyla ilgili Adli Tıp Kurumu'nun kararını bekliyormuş.
Nerede bekliyor, belli değil. Altı yıl üç ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan, hakkında yakalama kararı çıkarılan şarkıcı Seki, tam 39 gündür aranıyor.

'DR. KIMBLE' GİBİ
Seki'yi yakalama çalışmaları, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde oluşturulan 10 kişilik özel bir sivil ekiple farklı illerde sürdürülüyor. İstanbul polisi, 16 farklı adreste arama yapmasına rağmen Seki'yi bulamadı.
Vay be; Deniz Seki, 'Kaçak' dizisindeki 'Dr. Richard Kimble'mış da haberimiz yokmuş!
10 kişilik özel ekipten kaçmayı nasıl başarıyor acaba? Deniz Gezmiş ve arkadaşları gibi her gün bir ev mi değiştiriyor?
Ya da Seki kılık değiştirme uzmanı mı? Yoksa Seki sınırdan geçişin en elverişli olduğu ülke Suriye'ye mi kaçtı? IŞİD saflarına geçip Bağdat'a doğru mu ilerliyor?
Şaka bir yana, Seki'nin uyuşturucu ticareti yaptığına inanmasam da, 39 gündür bulunamaması tam bir komedi!
Seki davası artık kabak tadı vermeye başladı... Yeniden yargılanacaksa yargılansın ya da cezasını çeksin. Seki gibi topluma mal olmuş bir sanatçının 39 gündür kaçak olması, emniyetin de itibarını zedeliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA