Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ferhat Göçer yargılansın

Bunu ben değil, Ferhat Göçer'in boşandığı eşi Berna Hacıoğlu'ndan olan kızı Yağmur Göçer istiyor.
17 yaşındaki Yağmur, Ferhat Göçer'i babalık yükümlülüklerini yerine getirmemekle suçlamıştı ama şikayeti takipsizlikle sonuçlanmıştı.
Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre; Yağmur, savcılık kararına üst mahkemeye bir dilekçe sunarak itiraz etmiş.

YAŞANANLAR ÜZÜCÜ
Yağmur, babasının kendisini alkolik gibi göstermeye çalıştığını, hastalığına inanmadığını, ameliyat izni vermediğini ve maddi yardımı kestiğini belirtip yargılanmasını istemiş.
Hem akut astım, hem de kalp kapakçığı hastalığı olan Yağmur, 2012'de bir dizi ameliyat olduğunda babasının hemşire ile kendisini evde yalnız bırakıp Ömür Gedik ve kızıyla birlikte tatile çıktığını söylemişti daha önce.
Elbette bu olayı bir de Ferhat Göçer'den dinlemek lazım. Ama her şeye rağmen bir kız çocuğunun, babası hakkında bu denli ağır suçlamalarda bulunup yargılanmasını istemesi gerçekten üzücü. Olayın medyaya yansıması daha da üzücü.
Her şey Ferhat Göçer'in hüzünlü şarkıları gibi...
Belli ki Ferhat Göçer, krizi yönetememiş ve kızının kalbini fena halde kırmış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA