Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kenan Işık'ın parası

Kelebek'ten Cengiz Semercioğlu, "Kim Milyoner Olmak İster' haftada bir-iki yayınlanmaya başlandı. Hâl böyle olunca, programı Kenan Işık'ın yerine layıkıyla sunacak isimler kısa sürede tükendi. Her program tatile çıktı, bir tek 'Kim Milyoner Olmak İster' çıkmıyor. Neden? Çünkü 'Işık'ın hatırasına' diye çıkılan yol, tatlı bir reyting kazancına dönüştü. Konuk sunuculara para ödenmiyor. Peki, sunuculuk bedeli, Işık'ın hesabına yatırılıyor mu? Yoksa ATV, sunucu ücreti ödemeden programı bedavaya getirdiği için mi yazın da devam ediyor yarışma?" diye yazmış.
Evet, yarışmayı layıkıyla sunacak sunucu tükendi. Zaten ATV de çekilmiş bölüm stoklarını tüketip bir hafta sonra falan yarışmayı tatile sokacak. Ancak, 'ATV sunucu ücretini bedavaya getiriyor diye programı devam ettiriyor, bu iş tatlı bir reyting kazancına dönüştü' demek büyük saçmalık.
Yarışma devam etsin, Işık ve ailesine maddi destek olsun diye bu hayırlı projeyi başlatan zaten ATV'nin kendisi.
ATV yönetiminden bir yetkiliyle konuştum; sanatçıların sunuculuk ücretini 'Kenan Işık'ın ailesine vermeye razıyım' diye bir muvafakatname imzalamaları gerekiyormuş. Bazı imzalarda eksiklikler varmış, evrak işlerinde gecikmeler olmuş ama bugünyarın ödeme yapılacakmış.
Ne yani ATV, aynı zamanda ATV İcra Kurulu Üyesi olan ve şu an yaşam mücadelesi veren Işık'ın sunucu ücretinin üzerine mi yatacak? Böyle bir şey olabilir mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA