Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nejat İşler'e üzülmek...

Septik şok nedeniyle 95 gün yoğun bakımda kalan, sonrasında parmaklarından ameliyat olup 42 gün daha hastanede yatan Nejat İşler; hastaneden çıkar çıkmaz soluğu Bodrum-Gümüşlük'te aldı.
Bodrum'dan gelen ilk fotoğraflara bakılırsa İşler, sigara ve alkole devam ediyor. İşler'in hayranları, sosyal medyada 'Yapma Nejat, içme', 'Nejat sevenlerini de düşün, içme' 'Diren Nejat, içme', 'Nejat'a yardım edin' diye mesajlar yazıyorlar.
Elbette hayranlarının, İşler'in sağlığıyla ilgili üzülmeleri doğal ama bu endişe halini abartanlar da var. Bir de İşler'in bu hali için 'İsyan ediyor, direniyor, hiçlik duygusu yaşıyor' diye yazanlar var. Şu fotoğrafa bakar mısınız; İşler, resmen bira şişesiyle aşk yaşıyor. Tam bir 'Leaving Las Vegas' sendromu söz konusu. İşler de, Nicolas Cage'in filmde canlandırdığı 'Ben Sanderson' karakteri gibi kendini yok ediyor.
Yetişkin bir insana 'Abi içme' diye bir kere, iki kere dersiniz, üçüncüsünde 'Sana ne lan; sana mı soracağım?' diye küfür bile yersiniz. Dünyada bu kadar acı varken İşler için yeri göğü inletmenin de âlemi yok!
Tüm sağlık sorunlarına rağmen İşler'in içmeye devam etmesi kendi kişisel tercihidir. Size mi soracak! İçiyor, yok ediyor kendini işte adam.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA