Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Garip bir cinayet

İstanbul'dan motorla Güneydoğu turuna çıkan öğretmen Abdullah Türk (51) ile bir petrol şirketinde çalışan Engin Öksüz'ün (33) cesetleri, Şanlıurfa'da metruk bir binada kurşunlandıktan sonra başları taşla ezilmiş halde bulunmuştu.
Polis sonunda cinayet şüphelisi olduğu iddiasıyla Hasan Y.'yi (39) gözaltına aldı. Şüpheli suçunu itiraf etti, iki motosikletçiyi paraları için öldürdüğünü söyledi.
Garip bir cinayet bu. Bir insan, parası için öldürdüğü adamların başlarını neden taşla ezer ki?
Olay günü hırsızlık yapılmadığı iddia edilmişti. Ayrıca motorlar, anahtarları üzerinde takılı bulunmuştu. Ayrıca Hasan Y.'nin, Öksüz ve Türk'ü öldürdükten sonra bir gece yanlarında yattığı söyleniyor. Gerilim filmlerine konu olacak bir cinayet öyküsü…
Türkiye'de son dönemde motorlu gezi turizminde büyük artış var. Terör sorunu bittiğinden beri insanlar daha sık Güneydoğu'ya gitmeye başladı çünkü orada doğa hâlâ el değmemiş.
Umarım bu cinayetten bölge halkı zararlı çıkmaz ve 'Güneydoğu hâlâ güvenli değil' imajı doğmaz. Çünkü bu güven ortamının ortaya çıkması için çok emek harcandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA