Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Homofobik yorumcu

Abdülkerim Durmaz, çocukluğumun Fenerbahçe'sinin kahramanlarından biriydi. Zamanın nadir tekniği yüksek defans oyuncularından biriydi, ince paslar atardı ama büyük bir kusuru vardı; fazla asabiydi. Karagümrüklü'ydü, deliydi, üç-dört maçta bir kırmızı kart görürdü. Futbolu bıraktı, Anadolu takımlarında antrenörlük yaptı ama en çok anlattığı anılarla gündeme geldi. Bu anılar arasında, 'Raşit Abi, Lineker'i gördün mü?' efsanedir.
Abdülkerim Durmaz, son dönemde yorumculuk yapmaya başladı. Birçoklarına göre iyi yorumcu, ağzı iyi laf yapıyor ama bazen uçuyor, kontrolü kaybediyor. En son Beyaz TV'de şöyle konuşmuş: "Ersun Yanal, Fener'i beş yıl üst üste lig şampiyonu yapsın, eğer ahlaksız biriyse yine de benim teknik direktörüm olamaz... Mesela bir oyuncu 100 gol atsın ama gay ise Fenerbahçe'de oynayamaz. Bu tip ahlak dışı hareketleri halk kabul etmez."
Kısacası Abdülkerim, 'Ben homofobik yorumcuyum, bu yıl 'Hormonlu Domates Ödülü' bana verilsin' demiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA