Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Halilhodzic doğrusunu yapıyor

Trabzonspor'un teknik direktörü Vahid Halilhodzic, ısrarla 10 oyuncunun transfer edilmesini istedikçe, 'Uçmuş bu adam' diyenler oldu ama adam haklıydı. Halilhodzic, daha sonra transferlerin geç yapılmasından şikayet etti ve "Rostov, bizden daha hazır takım, yenersek büyük başarı" dedi. Yine haklıydı, takım olmak için zamana ihtiyacı vardı.
Halilhodzic doğruları söylemesine rağmen sürekli sızlanan, arıza çıkaran bir teknik direktör imajı yarattı. Vallahi ben Halilhodzic'in arıza çıkarmasını doğru buluyorum. Bir teknik direktörün Trabzonspor'da başarılı olması için kaybedecek bir şeyinin olmaması gerekir. Çıkıp takır takır doğruları söylemeli. Trabzon gibi baskının yoğun olduğu bir futbol şehrinde başarılı olmak için hiç alttan almayacaksın, ezilmeyeceksin.
Halilhodzic, bir başarısızlıkta faturanın anında kendisine kesileceğini biliyor ve başarılı olmak için en iyi kadroyu kurmak için yönetimi zorluyor.
Her şeye başını sallayan birisi olsaydı, bu transferler yapılır mıydı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA