Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazinin gözdesi

Bizim ekin yayın koordinatörü Sinan Özedincik'in Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına moderatör olacağını duyduğumda kendisine "Yorumculuk kolay ama program yönetmek, canlı bağlantılar yapmak vs; moderatörlük zor iş" demiştim. Meğer Özedincik'in içinde gizli bir TV sunucusu, moderatör varmış. Özedincik; hem programı iyi yönetiyor, hem de yılların magazincisi olarak fark yaratan yorumlara imza atıyor.
Geçtiğimiz yıl 'Söylemezsem Olmaz'ı Oya Aydoğan tek başına sırtlamıştı; doğaldı, hanımların anlayacağı dilden konuşuyordu. Şimdi ona Pakize Suda da eklendi. Pakize Hanım da doğal, dobra dobra konuşuyor, gazetecilik ve köşe yazarlığı geçmişi de olduğu için olaylara derinlemesine yaklaşabiliyor. Yalnız programın genç yorumcusu Duygu Çetinkaya ile arasında çekişme var gibi.
Aslında bu, magazin programı için iyi, tabii fazla abartmamak şartıyla! 'Söylemezsem Olmaz', bence sabahları yayınlanan magazin programlarının en iyisi. Diğer programlarda bir metal yorgunluğu var gibi; hep aynı isimler, aynı konuklar ve aynı muhabbetleri izliyoruz. 'Söylemezsem Olmaz', bazen magazin gündemini de belirleyebiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA