Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Töre, Almanya'da oda bassaydı...

Bir otel odasını basıp, iki kişi dövüp, ölümle tehdit ederseniz ve birinin yüzüne silahla vurup kanlar içinde bırakırsanız ne olur?
Türkiye'de yaşıyorsanız ve Gökhan Töre adında ünlü bir futbolcuysanız hiçbir şey olmaz! Hatta bu olayın haberini yaparsanız azar işitip vatan haini ilan edilirsiniz.
Ama Alman savcı olayın Türkiye'de geçmesine aldırış etmeden harekete geçti bile. Çünkü dayak yiyenler ve silahla tehdit edilenler, Alman vatandaşları (çifte vatandaşlar).
Hakan Çalhanoğlu'nun Alman ZDF kanalına otel odasında yaşadıklarıyla ilgili yaptığı açıklamaları ihbar kabul eden Köln Savcılığı, şimdi Töre'nin kayıtlı olduğu ikamet yerini araştırıyor.
Peki, bir yıl önce Türkiye'de meydana gelen bu saldırıyla ilgili bizim savcılar ne yaptı?
Türkiye'de futbolcu olmak gerçekten büyük kıyak; vergini çok az ödersin ve yabancı sınırlaması yüzünden hak ettiğinin iki katını kazanırsın. Çok sinirlenip, otel basıp silahla adam tehdit etsen bile bir şey olmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA