Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hülya Avşar Show kalktı mı?

Hülya Avşar, TV8'de saat 17.00'de yayınlanan programı için "Hülya Show' yoğun isteğiniz üzerine geceye alınmıştır" diye sosyal medyadan bir duyuru yapmıştı. Nasıl bir yoğun istekse, bir daha ses seda çıkmadı.
Asıl neden elbette programın reytinglerde ilk 100'e bile girememesiydi. Halbuki programın gece tekrarları daha çok izleniyordu. TV8 yönetimi, belki de gelir gider hesabı yapıp 'Hülya Avşar Show'dan vazgeçti.
Biz niye böyle tahmin yürüten yazılar yazmak zorunda bırakılıyoruz ki? Program yayından kalkmıştır ya da kalkmamıştır, bu kadar zor mu bunu açıklamak?
Avşar, programının akıbetinden bahsetmek yerine önce bir film senaryosu yazdığını açıkladı. Sonra da Kutluğ Ataman'ın yeni filmi 'Oryantalya'nın başrolünde Avşar ve cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen Rüzgar Erkoçlar'ın oynayacağı haberi medyaya düştü. 'Oryantal' 2016'da çekilecek.
Ee bu süre zarfından ne yapacak Avşar; 'Hülya Avşar Show'un yayın saatinin değişmesini mi bekleyecek?
İşte medya yönetimi böyle bir şey!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA