Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emrah'ın işi zor

Vallahi Emrah'ın cimriliği hakkında şehir efsanesi olmuş çok hikaye dinledim ama Oya Aydoğan'ın 'Söylemezsem Olmaz' programında anlattığı olay, içlerinde en ilginç olanlarından biriydi:
"Emrah ve annesi birlikte röntgen çektirmeye gitmiş. Röntgen için 250 lira istenince çektirmekten vazgeçmişler. Hatta gelinleri çektirmek istemiş; Emrah ve annesi pahalı olduğu için istememiş."

BU İDDİALAR BİTMEZ
Bugün GÜNAYDIN'da da okuduğunuz bu olay, Emrah'la ilgili bitmek bilmeyen cimrilik hikayelerinden biri.
Bunların içinde doğru olanlar kadar, asılsız olanlar da var. En son Emrah'ın düğününde konuklarını aç bıraktığı yazılmıştı. Sonra GÜNAYDIN'da, ünlü şarkıcının konuklarına müthiş bir ziyafet sunduğunu öğrendik. Emrah'ın menajeri de, geçenlerde sürekli cimrilik haberleri yapan bir muhabire Twitter'dan tepki gösterip dava açacağını söyledi.
Özetle, Emrah yaşadıkça hakkındaki bu iddialar sürecektir. Emrah'ın işi de zor... 'Adın çıkacağına canın çıksın' derler; çok doğru...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA