Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

2 bin 160 liraya köpek gezdirilir

Fiyat çok mu yüksek geldi? Ama cumartesi-pazar dahil 30 gün boyunca günde iki saat gezdiriyorlarmış. İstediğiniz saatte arayabiliyormuşsunuz. Evinizden alıp yine evinize bırakıyorlarmış. Reklam olmasın diye bu hizmeti sunan internet sitesinin ismini vermeyeceğim ama 30 günlük hizmetin bedeli olarak ciddi ciddi 2 bin 160 lira istiyorlar. Üstelik bu fiyatı da avantajlı paket olarak sunuyorlar. Hizmetin saatlik ücreti 36 liraya geliyor. Sitede haftalık, günlük ve saatlik farklı tarifeler de var.
Aranızda "Ben o paraya köpekle birlikte sahibini de gezdiririm" diyenleriniz vardır ama şaşırmayın; aylık askeri brüt ücretin 1.071 lira olduğu ülkede köpeğini gezdirmek için bu parayı veren zenginler var.

YURT DIŞINDA YAYGIN
Zengindir, köpeğini çok seviyordur, bu parayı verir. Aslında bu işi bireysel olarak daha ucuza yapanlar da var. Çünkü böyle bir ihtiyaç var.
Köpeği olanlar bilir, köpeklerin tuvalet ihtiyaçları için, koşup oynayıp enerji atmaları için mutlaka dışarıda gezdirilmeleri gerekir.
Söz dönüp dolaşıp yine modern insanın her şeye yetişememesine, vakit darlığına dayanıyor. Bazı insanların vakti az olduğu için köpeklerini parayla gezdirtiyorlar. Köpek gezdirmek yurtdışında çok yaygın bir meslek. Bizde yeni kurumsallaşmaya başladı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA