Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Kertenkele' oyuncuları

'Kertenkele' dizisi ilk bölümden itibaren hep tartışma konusu oldu. Tartışmanın uzamasında, bazılarının ısrarla diziyi yanlış anlamasının payı büyüktü. Neyse ki izleyici; bu saçma suçlamalara prim vermedi ve 'Kertenkele'yi reytinglerde hep yukarıda tuttu.
Bu yoğun ilgide, dizinin farklı bir öyküye sahip olmasının etkisi fazla ama oyuncu performanslarını da unutmamak gerek. Diziyi başarılı kılan faktörlerden biri de doğal oyunculuk performansları ve yönetmen Kartal Çidamlı'nın doğal oyunculuğu öne çıkaran kamera tercihleri.

ACAR ÇITA YÜKSELTTİ
Timur Acar; daha önce 'Akasya Durağı', 'Yalan Dünya' gibi popüler diziler ile 'Çakallarla Dans' gibi gişe canavarı komedi filmleriyle kendisini kanıtlamış bir oyuncuydu ama 'Kertenkele'de bir üst seviyeye çıktı. Artık adı hep başrollerde anılacak. İlk bölümlerde Acar diziyi neredeyse tek başına sürüklüyordu. Son dönemde dizideki rol dağılımı dengelenince Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Umut Oğuz ve Erdinç Gülener'in başarılı performansları da öne çıkmaya başladı. Yıldırım Memişoğlu'nun da diziye katkısı büyük.
'Kertenkele'nin imkansız aşkı 'Zehra'yı canlandıran Sera Tokdemir ise Acar ile çok iyi bir ikili oluşturdu. Tokdemir'in performansı sosyal medyanın da gündeminde. Kısacası 'Kertenkele'nin başarısında oyunculuk performanslarının da etkisi büyük.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA