Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

2015 korkusu

Twitter'da İncicaps, "Ehe ehe 2015 mutluluk, sağlık, huzur getirecek ehe ehe. Yok, öyle bi dünya" mesajıyla bu caps'i paylaşmış.
Vallahi haklılar. Biz yeni yıldan ne kadar sağlık, mutluluk huzur dilesek o inadına ezip geçiyor. Hayat şartları daha da zorlaşıyor.
Her yeni yıl, eskiyi aratıyor. 2014'te başta Suriye ve Irak olmak üzere yine savaşlar başrolü oynadı. Yüz binlerce insan hayatını kaybetti. İnternet kurşunlanan, kafası kesilen insanların haberleriyle doldu taştı.

FELAKETLERLE GEÇTİ
En büyük acıyı yine çocuklar yaşadı. Sadece Suriye'de 2.7 milyon çocuğun çatışmalardan etkilendiği tahmin ediliyor. Doğal afetler, kazalar, salgın hastalıklar yine bir sürü can aldı. Bizde de Soma başta olmak üzere birçok felaket, kaza yaşandı.
O yüzden gerçekçi olalım, 2015 yılında da büyük beklentilerimiz olmasın. Çünkü yeni yıldan beklentiyi yükseltip mahveden de yine insanlar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA