Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Wilma ve kameraları seven eşi

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle Türkiye'de şöhreti yakalayan Wilma Elles, önce Müslüman olup Aslı adını aldı. Sonra da işadamı sevgilisi Kerem Göğüş ile imam nikâhı kıydırdı. Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın… Haberlerde, Elles'in sevgilisinden 'mehir' istemediği yazıldı.
Mehir; erkeğin evlenirken kıza vermesi gereken altın, mal veya bir menfaatmiş.
Bu ayrıntıdan bahsetmeye ne gerek var? Enteresan! İnternet sitelerinde nikah haberiyle ilgili çiftin daha önce çekilmiş fotoğrafları da kullanılmıştı.
Genelde Kerem Bey'in objektifin içine girecekmiş gibi bakması dikkatimi çekti. Girin Google'a 'Wilma Elles-Kerem Göğüş' yazın, bu ayrıntıyı siz de fark edeceksiniz.
Kerem Bey, Oscar'lık oyuncu gibi birçok fotoğraf karesinde Wilma'dan rol çalıyor. Gözü hep kameralarda, hep gülümsüyor, hep iyi çıkayım kaygısı, hep 'Acaba beni çekiyorlar mı?' der gibi bir hali var.
Ünlülerle evli ya da sevgili olan bazı erkeklerde bu meşhur olma kaygısı var. Çok da büyütülecek bir mevzu değil.

SUÇ DUYURUSU VAR
Asıl büyütülecek, kamuoyunda akıbeti merak konusu olan ise Kerem Göğüş hakkında yapılan suç duyuruları.
Geçtiğimiz aylarda haberi Sabah'ta çıkmıştı; 70'in üzerinde vatandaşı mağdur ettiği iddiasıyla hakkında suç duyuruları bulunan Kerem Göğüş'ün sahibi olduğu Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat Sanayi A.Ş'nin projelerini, Türkiye'nin önemli mimarlarına çizdirdiği ancak tek bir daire bile teslim etmediği belirtiliyordu.
Gazetelere verdikleri ilanlarla peşinat alarak maketten daire satan Göğüş ve beş şirket yetkilisi hakkında, 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'örgüt kurarak çete halinde dolandırıcılık yapmak' gerekçesiyle birçok suç duyurusu yapılmıştı. Acaba bu suç duyurularının sonunda ne oldu?
Umarım Wilma Elles'i Müslüman yapacak kadar mutlu başlayan bu film, 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' gibi bitmez!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA