Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Piyango çocuk tacizcisine vurdu!

ABD'nin Florida eyaletinde lotodan 3 milyon dolar kazanan şanslı kişinin, 15 yıl önce çocuk tacizinden hüküm giyen Timothy Poole adlı sapık olduğu ortaya çıktı. Poole'nin 1996 yılında ikisi 9, biri 5 yaşında üç erkek çocuğunu taciz ettiği ve bu suçlardan 1999'da 13 ay hapis yattığı öğrenildi. Hayat ne garip? Talih kuşu, bu kez yeryüzündeki en iğrenç suçlardan hüküm giymiş birisine kondu.

SALİH DEDE'NİN ÖYKÜSÜ
Bu haberde asıl ilginç olan; piyangoyu kazananın kimliğinin açıklanması, eline büyük bir çek verilip basının önüne çıkarılması.
Bu adam çocuk tacizcisi de olsa yine basının önüne çıkıyor. İşte ABD'deki şeffaflık anlayışı böyle bir şey. Bizde şans oyunlarından büyük ikramiye kazanıp da basının karşısında kimliğini açıklayan en son kimi hatırlıyorsunuz? Vallahi ben bir tek Salih Dede'yi (Gümüşçay) hatırlıyorum.
Salih Dede, 83 yaşındayken 1989'da 5 milyar lira kazanmıştı.
Kazandığı para başına dert olmuştu... Hastanede tanıştığı hemşire ile evlenmiş ve bir yıl sonra hayatını kaybetmişti.
Çıkan haberlere bakıyorum da, şans oyunlarından kazanılan paradan pek hayır gelmiyor galiba. Büyük ikramiyeyi kazananın, önce eşi ve çocuklarıyla başı derde giriyor. Her çekilişten sonra ABD'de ve Avrupa'da talihliler ellerinde büyük bir çekle kameraların karşısına geçiyorlar. Onların başı kel mi? Orada da hayırsız evlat, akraba ya da mafya yok mu? Onlar mı akıllı, yoksa biz mi? Aradaki fark ne? Doğrusu hiç anlamış değilim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA