Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda ve Sinem artık susmalı

Arda Turan, Hülya Avşar'ın programında eski nişanlısı Sinem Kobal ile ilgili "Sinem başkasıyla görüşünce canım yandı, o an benim için bitti" demiş. Enteresan bir açıklama. Yahu Arda'cım, Sinem'den zaten ayrılmışsın, aradan uzun zaman geçmiş, niye kızın üzerinde hak iddia ediyorsun? Elbette ilişkilerde gel-gitler olabilir ama Arda, Sinem ile belki barışırız diye mi bekledi? İspanya'da arkadaşlarıyla geceleri batak oynayıp, çay içip dizi mi izledi?
İzlediyse helal olsun; o zaman Sinem'i başkasıyla görünce canının yanması için hakkı var demektir. Bir çifte standartla karşı karşıyayız belki de; erkek yapar, gezer tozar ama kız bekler! Sinem, 'Ya dönerse?' diye Arda'yı beklemek zorunda mıydı? Belki de bekledi uzunca bir süre, sonra da Arda'nın dediği gibi kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı, İbrahim Çelikkol ile sevgili oldu. O zaman da yazdık; Sinem sanki Arda'ya nazire yaparcasına İbrahim ile sevgili pozları vermişti, belki de gerçekten seviyordu ama Arda'yı da unutamamıştı.
Arda ile Sinem'in kırık aşk hikayesinde gelinen son nokta ise gerçekten üzücü. Anne Kobal'ın "Bir kadına çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun!" diyerek Arda'yı adeta tehdit edercesine sert bir açıklama yapması, iplerin tamamen koptuğu anlamına gelir. Bence artık tarafların bu ilişki hakkında hiç konuşmaması en iyisi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA