Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Mucize' rekor kırmadı

Dün bazı gazetelerde 'Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmi rekor kırdı' ve 'Mahsun mucizesi' gibi başlıklı haberler çıktı. Ne mucizesi, ne rekoru yahu! Filmin hafta sonu izleyici sayısı 487 bin. Dört günlük izleyici sayısı ise 642 bin. Bu rakamlar rekor değil; hatta kopya ve salon sayısı hesaba katılırsa, sadece 'idare eder' bir hasılat sayılır.
Bazıları ise 'Mucize' ile 'Son Umut' filmini karşılaştırıp 'Mahsun, Russell'ı yendi' edebiyatı yaparken bile hata yaptı. 'Son Umut'un ilk üç günü ile 'Mucize'nin ilk dört günü nasıl karşılaştırılır? Biri üç, diğeri dört yahu! Bu karşılaştırmayı yaparken kopya salon sayısından bahsetmeyenler de oldu. 'Son Umut' 272 kopya ile 440 salonda vizyona girmişti, 'Mucize' ise 335 kopya ile 630 salonda gösterildi. 'Mucize'nin asıl başarısı, sinema salon sahiplerini ikna edip 630 salonda gösterime girmesi.
Bu kadar çok salonda gösterime girmeyi garantilerseniz, gişede kazaya uğramazsınız!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA