Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ünlülerin çöpleri

Cem Yılmaz'ın yardımcılarının, ünlü komedyenin Levent'teki evine çuvalla odun taşırlarken fotoğrafları çekilmiş.
Odun neye yarar? Yeri gelince adam da dövülür ama daha çok yakılıp ısı enerjisi elde edilir. Nerede yakılır?
Yılmaz'ın odunlu şofbeni ya da sobası olmayacağına göre, şöminede...
Soğuk kış günlerinde şömine denilince ne akla gelir? Çatır çatır yanan odunların yarattığı romantik ortam, müzik, şarap, sevgili vs... Yılmaz'ın sevgilisi kim? Ayşe Hatun Önal. Magazin haberciliği işte böyle bir şey. Kafalarda hep soru işaretleri ve o sorulara mantıklı yanıtlar üretiyor.

ASIL HABER ÇÖPTE
Muhabir arkadaşlara bir tavsiye; asıl haber çöp tenekelerinde gizli. Yabancı magazin dergilerinde bazen ünlülerin çöp tenekelerinden çıkanlar haber konusu oluyor.
Bazen çöpten çıkanlar gündem değiştiriyor.
Örneğin; 80'li yıllarda Michael Jackson aynı zamanda Pepsi Cola demekti. Çünkü Pepsi Cola, en büyük reklam kampanyasını 1984 yılında Jackson'la yapmıştı.
Marka ve star ilişkisine verilebilecek en iyi örneklerden biriydi.
Pepsi, 'Yeni nesil yeni seçim' konseptiyle büyük bir reklam kampanyası başlatmıştı. Sonra günlerden bir gün bir magazin muhabiri, Jackson'ın çöp tenekesini karıştırmayı akıl etti. Ve o çöp tenekesinden Coca Cola şişeleri çıktı. Her ne kadar Jackson cephesinden 'Pepsi içiyor' açıklamaları gelse de rahmetli Jackson, 'Pepsi'nin reklamlarına çıkıp Coca Cola' içiyor diye hafızalara kazınmıştı.
Odunu, çöpü vs. yeri gelince ünlülerin her şeyi haberdir. Bu açıdan da ünlü olmak zor, hele Cem Yılmaz olmak daha zor!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA