Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Köyceğiz'de çekildi

'Sevdam Alabora'nın doğa görüntüleri de etkileyici.
Çekimler Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kurulan platoda gerçekleştiriliyor. 'Sevdam Alabora', Köyceğiz'e olan ilgiyi artırabilir.
Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol'ün yapımcılığını üstlendiği 'Sevdam Alabora'da Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran gibi başarılı oyuncular yer alıyor.
Dizinin kamera arkasında ise sağlam bir ekip var. Dizinin hikayesini, 'Kara Para Aşk', 'Karadayı' ve Karagül' gibi dizilerin senaryolarına imza atan Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon yazdı.
Yönetmen koltuğunda; 'Ihlamurlar Altında', 'Sultan Makamı', 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' 'Dila Hanım' gibi ünlü dizileri çeken Aydın Bulut oturuyor.
Dizinin konusu ise şöyle:
Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur... Yıllara yayılan sırlar, bir aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik hikayeye dönüşür.
Güçlü oyuncu kadrosu, deneyimli kamera arkası ekibi, etkileyici görüntüleri ve öyküsüyle ilgili hak eden 'Sevdam Alabora'nın ilk bölümü ise bu akşam saat 20.00'de ATV'de ekrana geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA