Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Neşe içinde kartopu oynarken ölmek...

Gazeteci Nuh Köklü, önceki gün Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynarken camına kartopu isabet eden esnaf Serkan A. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Köklü'nün arkadaşı, olayın görgü tanığı avukat Tamer Doğan olayı şöyle anlattı:
"Kartopu oynamaya başladık. Karakolhane'ye girdiğimizde olayın olduğu sokakta köşe başında camına bir tane kartopu geldiğini iddia eden esnaf dışarı çıktı ve çok kaba konuşmaya başladı. Kadın arkadaşlarımız uyardı. Ona rağmen sakinleşmedi ve içeriden beyzbol sopasıyla çıktı.

KATİL RAHAT
Yaklaşık 10-15 kişiydik. İstesek çok rahat döverdik. 'Ben deliyim, size silah getirir sıkarım, yarın da hastaneden çıkarım' diye bir beyanda bulundu.
Ve sopasını elinden almamıza rağmen gitti içeriden ekmek bıçağıyla çıktı. Ekmek bıçağını şuursuzca sallamaya başladı…
Emrah diye bir arkadaşımızı köşeye sıkıştırdığında, rahmetli Nuh arkadaşımız koşarak yardıma gitti. Nuh, onun belinden tutmaya çalışırken kayıp düştü. Nuh yerde sırt üstü yatarken ekmek bıçağını sert bir şekilde sapladı ve Nuh feryat etti. Ayağa kalkabildi. 10-15 adım attı yere yığıldı.
Ona rağmen bu katil halen açıklamalar yapmaya devam etti. Elinde Nuh'u vurduğu kanlı bıçağıyla. 'Ben yarın çıkacağım, rahatım' dedi."
Camına kartopu geldi diye bir insanı öldürmek! Hem de ayağı kayıp yere düşmüş sırt üstü yatarken bıçaklamak… Bu nasıl bir nefret duygusudur, insanın aklı almıyor. Bir de 'Ben deliyim. Size silah getirir sıkarım, yarın da hastaneden çıkarım' diyor. Bu nasıl bir özgüven? Eğer bu cani gerçekten deliyse, Türk adaletinin nasıl işlediğini bilecek kadar aklı var!

İYİ HAL İNDİRİMİ!
Emin olun deli raporu geçersiz sayılsa bile mahkemede 'Kartopunun içinde taş vardı, küfür etti' falan der, takım elbise giyip kravat takıp duruşmada uslu durur, iyi halden büyük bir indirim alır. Ve birkaç yıl yattıktan sonra aramıza döner!
Hani bu olay sadece Türkiye'de yaşanır diye listeler hazırlanıyor ya… Kartopu cinayeti listede ilk sıralarda yer alır bence. Geçtiğimiz yıllarda buna benzer bir olay yaşanmıştı. Taksici kartopu attı diye bir çocuğu arabasıyla E5'e kadar kovalayıp trafik kazasında ölmesine neden olmuştu.
Kartopu yahu, en masum, en çocuksu oyun. Kartopunun ne zararı olur? Yazık gidene! Her yerden eli kanlı bir manyak çıkıyor, tesadüfen yaşıyoruz bu ülkede!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA