Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serenay olgun sever

Bir ara 'Serenay Sarıkaya, Arda Turan'ın arkadaşlık teklifini reddetti' diye haberler çıkmıştı... Arda, niye reddedildiğini, Sarıkaya'nın Mars sinemalarının sahibi Muzaffer Yıldırım'la aşk yaşadığına dair çıkan haberleri okuduğunda anlamıştır herhalde.
Bazı genç kızlar, olgun erkek sever! Yıldırım ile Sarıkaya arasındaki yaş farkı 30'muş.
Sarıkaya'nın daha önce de, Antalyaspor'un eski yöneticisi evli Murat Süğlün'le ilişki yaşadığına dair haberler ve ikilinin birlikte yemek yerken çekilmiş fotoğrafları medyaya yansımıştı.
Süğlün de, Yıldırım kadar olmasa da Sarıkaya için olgun bir erkekti. Bu arada Yıldırım ile Sarıkaya'nın sanki ilk kez bir araya geliyormuş gibi haberlerinin yapılmasına da şaşırdım doğrusu. Bizim magazinciler de balık hafızalı! 'Sarıkaya, eski sevgilisi Muzaffer Yıldırım'a geri döndü' diye üç yıl önce haber çıkmıştı.
Ne zaman Sarıkaya'nın olgun bir erkekle aşk haberleri çıksa, taca çıkan hep Çağatay Ulusoy oluyor. Eee tanıtım amaçlı dizi aşkı yaşarsan, habire karizman çizilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA