Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Racon' geliyor

'Racon' dizisinin tanıtımlarına denk geldiniz mi? Mehmet Aslantuğ ile Sarp Akkaya'nın karşılıklı konuşmaları neydi öyle? Hayvanlar âleminden bir hikaye anlatılıyordu ama satır aralarında 'Racon' dizisinden ipuçları veriliyordu. Aslantuğ, ATV'nin yeni dizisi 'Racon'da haksızlığa uğramış, mahkemelerde de alacağını alamamış herkesin başvurduğu
'Kenan Korman' adlı bir kabadayıyı canlandırıyormuş. 'Kenan Korman', hakim olan rahmetli babasının izinden giden, fakat hakkını alması gereken insanlara kendi yöntemleriyle yardım eden iyi niyetli bir kabadayıymış. Bir gün, kendisinden yardım isteyen 'Recep'e de raconları gereği yardım etmiş...
Dizinin tadını kaçırmayayım, öykünün devamını ekranda izlersiniz.
Raconu bol, sağlam bir kabadayı dizisi geliyor galiba... Ancak Aslantuğ gibi bir usta oyuncunun yer aldığı diziden klasik bir öykü beklemem. Bence 'Kenan Korman', ezberleri bozacak bir kabadayı olacak. Belki de 'Ezel' tadında bir dizi izleyeceğiz.
Dizinin kadrosu da zengin... Aslantuğ'un dışında Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Tomris İncer gibi başarılı oyuncular var. Dizilerin efendisi Erol Avcı'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Öztekin'i 'Kuzey Güney' dizisi ve 'Kaybedenler Kulubü' filminden tanıyoruz.
'Racon' daha teaser'larıyla umut vâdeden, iddialı bir dizi gibi duruyor. İlk bölümü izledikten sonra daha detaylı yazarım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA