Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Havuç içi kadar mutluluk yeter

"Fatih Bey, merhaba. Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Tuğçe. 27 yaşındayım... Reklam yazarı olarak çalışıyorum. Erkek arkadaşım, benim gibi Fatih Erkoç şarkılarıyla büyümüş biri. Adı Erhan, sanat yönetmenliği yapıyor... Çocuk aklı, 'Avuç içi kadar mutluluk yeter' şarkınızı da 'Havuç içi kadar mutluluk yeter' zanneder, öyle söylermiş.
Şimdi çocukluğuna dair en büyük isteklerinden biri, sizin bu şarkıyı birkaç saniye de olsa 'havuç içi' diye söylemeniz.
Ne düşünürsünüz bilmiyorum ama paçanın 'havuç içi' olarak söylenmiş halini Erhan'a doğum gününde hediye etmek, onu mutlu etmek için şansımı denemek istedim. Bu dileğini gerçekleştirirseniz Erhan çok mutlu olacak, tabii ben de. İyi çalışmalar. Tuğçe."

HAYRANINI KIRMADI
Bu mesaj, Playtuşu sitesinde yayınlandı. Erkoç, gerçekten de hayranının isteğini kırmayıp şarkıyı 'Havuç içi kadar mutluluk yeter' diye söylemiş. Video Youtube'da mevcut. Müthiş matrak bir doğum günü hediyesi olmuş. Bu hediye, sanatçıhayran ilişkisi açısından da müthiş bir örnek. İşte sanatçı dediğin; Erkoç gibi hayranlarının yaratıcı fikirlere destek çıkan, naif, samimi ve kibar bir kişilik olmalı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA