Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Wolverine'e nazar değdi

Hugh Jackman, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki (PSM) ilk gösterisinde "Nazar boncuğum var, bana bir şey olmaz" deyip müthiş bir şova imza atmıştı. Ancak nazar boncuğu da fayda etmedi, Jackman'ın kalan üç gösterisi de ses tellerindeki kanama nedeniyle iptal edildi.
Jackman gibi bir starı getirip bir Broadway gösterisini sahnelemek cesaret ve büyük emek ister. Zorlu PSM, bu proje için çok uğraşmıştı, büyük tanıtımlar yapmıştı, tam meyvelerini toplayacaklardı ki, bu talihsiz olay gerçekleşti.
Galiba Zorlu PSM'ye de nazar değdi, kurşun döktürsünler.
Jackman'ın boğazı ve ses telleri muayene edilirken çekilen görüntüler ünlü aktörün ABD'deki özel doktoru Gwen Korovin'e yollanmış.
Jackman'ın ses tellerinde, sol vokal kordda kanama saptanmış.
Eğer sahneye çıksaymış, ses tellerinde kariyerini de etkileyecek, kalıcı hasarların yaşanma riski varmış.
Jackman 15 gün boyunca ses tellerini zorlamayacak. İyi haber; Jackman, Zorlu'da tekrar sahne alacak ama zamanı henüz belli değil.
Jackman'ın takvimi çok yoğun; filmleri, bir sürü işi var. Jackman büyük ihtimalle Eylül-Ekim aylarında İstanbul'a gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA