Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Emre'nin mikrofona tokat atması

Fenerbahçe otobüsüne silahlı saldırı sonrasında sosyal medyaya enteresan bir video düştü. Videoda Emre Belözoğlu, otobüsün camından uzatılan mikrofona tokat atıp "Lan çek şu kamerayı, öleceğiz burada!" diyor.
Ölümden dönmüş olmanın stresiyle Emre'nin kendini kontrol edemediğini düşünebilirsiniz. Hatta bazıları, 'Soru sorulacak zaman mı?' diyor.
Bu köşede, en zor döneminde bile Emre'yi savunduğum yazılar oldu ama herkes kendi işini yapsın; gazeteciliği Emre'den öğrenecek değiliz!
Yahu Fenerbahçe otobüsüne ateş açılmış, cam kırılmış, şoförü hastaneye kaldırılmış, gazeteci başka ne zaman soru soracak? Ayrıca mikrofon Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'a uzatılmıştı. Gürültüden pek anlaşılmıyor ama birisinin "Biz futbol oynamaya, spor yapmaya geldik" dediği duyuluyor. Yani insani mesajlar verildiği bir an, muhtemelen Kartal da sağduyulu ve önemli açıklamalarda bulunacaktı.
Lakin tam mikrofon uzatıldığında, Emre mikrofona tokat atıp gazeteciye bağırdı. Tam o anda ne oldu biliyor musunuz? Kartal yavaş yavaş olay yerinden uzaklaştı, arkasını döndü. İşte bu sahne, Fenerbahçe'de otorite eksikliği olduğunun en önemli kanıtı.
Bir Fenerbahçeli olarak ben de Kartal'ı seviyorum; kulübe hem futbolcu, hem de antrenör olarak büyük hizmetlerde bulundu ama Fenerbahçe teknik direktörü olmak başka bir şey. Bir kere otoriter olmalısın. Başarılı olmak için, yeri geldiğinde Yıldırım'a bile karşı çıkabilmelisin. Tabii Yıldırım buna izin verirse!
Takımın gerçek teknik direktörünün Aziz Yıldırım, sonra da Emre olduğu bu videoyla bir kez daha kanıtlandı. Yani 'Sahaya böyle kadro mu çıkar? Bu nasıl taktik?' diye hiç İsmail Kartal'a kızmayın...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA