Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kolaysa başrolü kov!

'Güzel Köylü' dizisinin oyuncusu Su Kutlu, Muğla'da bir barda taşkınlık yaratmış.
Haberlerde; garsonların kapanma saati geldiği için Kutlu'yu uyardığı, buna sinirlenen oyuncunun ise müşterilere sataşıp içki şişesini almak istediği, ardından bir garsona tekme ve yumruk attığı yazıyor.
Bu son kavgadan sonra da mekan 15 gün kapatılmış.
Daha önce de aynı dizinin oyuncuları yüzünden mekanda kavga çıkınca mekana 'Güzel Köylü' oyuncuları giremez' diye bir tabela asılmış! Dizi değil 'Fight Club' mübarek!
Eğer yazılanlar doğruysa Kutlu'nun yaptıklarının savunulacak bir tarafı yok ama bu yüzden genç oyuncu işini kaybetmeli miydi, tartışılır. Bir de Kutlu'yu dinlemek lazım.

EDEBİYAT YAPMA!
Dizinin yapımcısı Mustafa Şevki Doğan anladığım kadarıyla dizinin çekildiği Muğla'da zaten yeterince ortalığı karıştırdıklarını düşünüp yöre halkının daha fazla tepkisini çekmemek için genç oyuncuyu kovmuş.
Kovarken de "Bu bize kan kaybettirse bile, reytinglerde etkili olsa bile... Benim için Muğla'nın huzuru bir kişiden daha önemli" demiş. İşte bu edebiyatı yapmayacaksın arkadaş! Yaparsan şunu sorarlar: Mekanda arıza çıkaran oyuncu; Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan olsaydı yine aynı tavrı koyar mıydın? Gözünü kırpmadan başrol oyuncunu kovar mıydın?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA